FK LEMN PREFABRICATE

Producator panouri lemn masiv

FK LEMN PREFABRICATE SRL este o companie specializata pe segmentul de prelucrare primara si secundara a lemnului.


Societatea a fost infiintata in anul 2011 cu vasta experienta in productia de panouri lemn masi avand la baza o echipa tanara si entuziasta, orientata spre dezvoltare si performanta.


Initial ne-am axat strict pe prelucrarea primara a lemnului. Cu timpul, datorita daruirii si muncii, societatea a prosperat si ne-am diversificat domeniul de activitate, specializandu-ne si in prelucrarea secundara a lemnului.
Cateva cuvinte despre

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a va oferi cele mai bune produse si preturi de pe piata, folosind utilaje si sisteme de prelucrare performante si bazandu-ne pe experienta, responsabilitatea si daruirea oamenilor nostri.

Noi suntem sursa voastra directa si de incredere cand decideti sa achizitionati panouri din lemn, dar si o gama diversificata de produse obtinute din prelucrarea acestuia. Experienta de peste 10 ani, dar si tehnologia avansata de care dispunem va asigura, pe langa produsele superioare calitativ si un pret de producator foarte avantajos-cu pana la 30% sub pretul pietei.

unnamed (1)

Panouri lemn

stratificate 640x400

Grinzi stratificate

val41_13-512

Panouri pentru stupi

home_grinzi

Cherestea

unnamed (2)

Blaturi lemn masa

unnamed (4)

Lambriu lemn

unnamed (3)

Trepte lemn

trepte-scari-t4

Dusumea lemn

background1-4
DE CE SA DEVENITI CLIENTII NOSTRI?

Cu ajutorul vostru putem fi lideri in acest sector de activitate, deoarece pentru noi primeaza nevoile si parerile clientilor nostri.
Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi! Analizand si punand in aplicare recomandarile primite reusim sa imbunatatim continuu calitatea serviciului cu clientii, dar si sa diversificam gama noastra de produse in functie de nevoile voastre!

1.

Preturi de producator

preturile avantajoase- de producator, pana la 30% sub pretul pietei;

2.

Capacitate

capacitatea mare de productie ;

3.

Termene scurte

termene scurte de livrare a comenzilor;

4.

Experienta si pasiune

experienta in domeniu, daruirea si dorinta permanenta de progres;

3000
CLIENTI
13
ANGAJATI
10
ANI EXPERIENTA
154955
METRI CUBI LEMN PROCESAT